PROJEKTER / Privatbolig info / Oversigt privatboliger / Villa Mosegaard

Villa Moesgaard

Camilla & Thomas havde i første omgang tænkt sig, at det var nemmeste var at kontakte et typehusfirma, vælge et typehus fra deres katalog og placere det på den grund de nu kunne finde.
De orkede ikke at skulle igennem den alm. faglige byggeproces selv, og havde hverken fritid eller den tid til fordybelse en hele byggeproces kræver af bygherren. Så var der lige det sidste og ikke uvæsentlige, at økonomien også skulle slå til.
Efter parret havde fået en snak med Arkitektfirmaet Plysen Design, fandt de ud hvordan de kunne få deres husdrømme løst uden, at gå på kompromis med deres ønsker og krav til huset, fremfor at få serveret en ”hyldevare” fra typehuskataloget.
Huset er nemlig ”skræddersyet” til netop deres grund, deres ønsker og deres økonomi, som ikke har en dyrere pris, end hvad typehusfirmaerne tager pr. m².
Arkitektfirmaet Plysen Design, har udover stået for skitseforslag, ydet byggerådgivning svarende til fase 1 og 2 under typehusrådgivningen. Fase 3 skal udføres når byggeriet påbegyndes ultimo 2014/2015 afhængig af parrets held med deres husslag.
Der er under dette projekt også afholdt præ- licitation i hovedentreprise på skitseforslaget.
Arkitekfirmaet Plysen Design | Tarp Byvej 6 d, 6715 Esbjerg N - DK | Tlf.: 25341610