PROJEKTER / Ombygning info / Oversigt ombygning / 70´er hus - Åskrænten
Efter ombygning
før ombygningen sommer 2012
Skitseforslag til kunden med ombygning af deres hus

70´er villa - Åskrænten 24 - 6710 Esbjerg V

Med udgangspunkt i en 70´er bolig, med saddeltag, trægavle, udhæng og udvendig ”snyderem” (en ca. 10 cm. høj træplade ovenpå facademuren, før udhænget), bliver dette hus total forvandlet.

I den totale ”makeover” bliver huset udvendigt opdateret til 2012 byggestil.
Facaderne bliver vandskurede helt hvide, gavlene mures op i stedet for trægavle og udhænget fjernes og mures op i stedet.  Hele taget udskiftes med nye sorte tegltagsten og afsluttes med en kvartrund zinktagrende, også kaldet ”arkitekt-rende”. Sidst men ikke mindst bliver husets carport forhøjet i forhold til det eksisterende og samtidig udbygget med et større redskabsrum bagtil. Den nye carport vandskures i sammen hvide farve som huset og afsluttes i toppen med zinkinddækning der matcher, husets øvrige zink nedløb og tagrender.

Arkitektfirmaet Plysen Design har hjulpet bygherren med at skitsere 4 forskellige løsninger til renovering af facaderne. Forslagene tog udgangspunkt i den mest nænsomme og gunstige renovering til mere omfattende makeover. Hertil sørgede vi for at der blev indhentet byggetilladelse og dispensationsansøgning til projektet.   

Fakta

Udført:           
Størrelse:       
Beliggenhed: Åskrænten 24 -Esbjerg
Bygherre: Annie & Per

Arkitekt: Plysen Design ApS 
Entreprenør: Multi Byg Esbjerg 

Arkitekfirmaet Plysen Design | Tarp Byvej 6 d, 6715 Esbjerg N - DK | Tlf.: 25341610