OM / Profil
Profil

Firmaprofil

Arkitektfirmaet Plysen Design er en lille selvstændig tegnstue i Esbjerg.
Tegnestuen startede tilbage i 2006, hvor bygningskonstruktør Peter Møller-Plysen ville udleve sin drøm om at starte selvstændigt.

Med begejstring om at kunne skabe noget individuelt til én kunde, ud fra at lytte til deres behov, ønsker og drømme, sådan lød startskuddet til Plysen Design. 
Kunsten er nemlig, at lytte til kunden og stille de rigtige spørgsmål for at analysere os frem til de rigtige løsninger.

Enhver rådgiverproces starter med en god dialog, som skal bane vej for den altafgørende tillid der kræves mellem bygherre & rådgiver. Kun på dette ”fundament” opbygges et kontinuerligt godt forløb gennem hele byggeprocessen

Den røde tråd
Der er mange ”tråde” der skal samles hvad angår arkitektur lysindfald, funktionalitet, byggeteknik og ikke mindst økonomi.
Vores opgave er at kombinere og samle alle ”trådene” så vores kunder får de mest optimale resultater ud fra deres ønsker og behov.
Vi arbejder nøjsomt og målrettet efter at gøre vores kunder helt tilfredse. Og med vores sparingspartnere på tværs af byggefagene & kompetente rådgivere når vi altid målet.

Visionen
Som vores informationsside & referencer lægger op til, arbejder vi bredt inden for faget. Dette kan somme tider være udfordrende for en lille tegnestue som Plysen Design. 

Men vi tror netop på, at der gennem disse udfordringer og visionær nytænkning, skabes gode og unikke resultater, der bakkes op med den byggetekniske erfaring som er rygraden i firmaet. For at være visionær er man også nød til at se fortiden og tage ved lære.

Design
Ordet ”Design” i firmanavnet, er opstået da firmaet ikke ønskede at begrænse sig til udelukkende at være et arkitektfirma som varetager formgivning af bygninger, men også formgiver noget hvor vi i processen overvejer resultatets æstetisk og funktionalitet.

Se mere under designreferencer

 

 

Arkitekfirmaet Plysen Design | Tarp Byvej 6 d, 6715 Esbjerg N - DK | Tlf.: 25341610